Melding 1.mars:

Det nærmer seg søknadsfristen og det har vært mange spørsmål om det nye søknadskjemaet som jeg tar selvkritikk på ikke har fungert så bra som det var ment å gjøre. Så for å avklare:

  1. Bruk wordskjemaet om du har lyst og send det sammen med vedlegg på e-post til meg.
  2. Om du velger å bruke det digitale skjemaet: Send skjemaet online, men vedleggene på e-post til meg (så legger jeg de inn på søknaden).

 

Søknadsfrist er 14. mars 2016 kl. 24.00. Søknadskjema i word (kun til info og skal ikkje nyttast til anna enn som kladd) og retningslinjer finn du under og i Fronter.
1 Soknadsskjema_fou AHF 2016-2017
2 UTLYSING AV FOU-MIDLAR 2016-2017 -> utlysingsteksten og kriterier.

Ta kontakt med Runar Hovland om du har tekniske/administrative spørsmål til utfyllingen av skjemaet. Skjemaet vert lagra undervegs i nettlesaren din. Det betyr at om du skulle vere uheldig å lukke nettlesaren (eller noko liknande) så vil du finne att teksten når du åpnar skjemaet igjen. For å vere på den sikre sida vil vi likevel tilrå at du har ein kladd av søknaden din i word-format. Du kan også «lagre» søknaden ved å sende den inn. Da får du ein e-post som innheld ei lenke (‘Edit submission’) til skjemaet og du kan da gjere endringar eller fortsette utfyllinga. Du kan gjere endringar i skjemaet heilt fram til søknadsfristen.  Om du lurer på korleis du skal laste opp vedlegga finn du rettleiing her.